Nieuws


Terug naar overzicht

01-07-2022

BROEKSTACLERUN: 2e editie

BRON: BIB JULI

BROEKSTACLERUN: 2e editie!

In een eerdere editie van de BIB hebben we al aangekondigd dat er ook dit jaar weer een echte Broekstaclerun wordt georganiseerd. En wel op 2 oktober, dus de zondag vóór Broekelo in plaats van daarna. Ook dit jaar hopen we weer op een editie met een bult gezelligheid, sportiviteit en smerigheid (en goed weer).

Een tweede editie op een ander parcours
Ondertussen wordt er al hard gewerkt door de bouwers, want er komen nieuwe hindernissen op een nieuw parcours! Ja we horen jullie denken… waarom een nieuw parcours? Het bos was toch perfect? Zeker! Het was absoluut een heel mooie route, maar we hebben vernomen dat sommige mensen iets meer modder wel konden waarderen en dat de route ook wel een stukkie langer mocht. Uiteraard luisteren we daarna . Daarom zijn we uitgekomen op een andere route waar we meer hindernissen kunnen bouwen en iets meer modder kunnen maken. We hebben ook vertrouwde elementen: we starten namelijk gewoon op het evenemententerrein en we eindigen ook in de waterbak in het bos. Ook het Bouwhuisplein, de Hoppe en de visvijver zijn onderdeel van de route. Hoe de route precies verder gaat? Dat zullen we binnenkort online laten zien. 1 ding kunnen we wel zeggen: we zullen door 4 ‘themabosjes’ lopen.

Doe dus ook dit jaar mee en schrijf je in!
Vanaf 15 augustus is het mogelijk om je in te schrijven. Houd daarvoor onze Facebook en Instagram in de gaten. Of kijk op onze website! Jaja! We zijn uitgebreid en hebben nu ook een eigen website: kijk op www.broekstaclerun.com.

Tijdens het Broeklanderfeest hebben we een speciale inschrijfactie
Weet je nu al dat je al mee wilt doen? Kom dan naar het Broeklanderfeest! Zoek ons op zaterdagmiddag 30 juli op en schrijf je dan al in met onze eenmalige actie! Let op: dit kan maar een paar uurtjes. Meer hierover kondigen we aan via onze socials.

Wil jij ons ook deze editie helpen? Meld je aan als vrijwilliger!
We zoeken verschillende vrijwilligers voor die dag, denk aan verkeersregelaars, maar ook mensen die bij specifieke hindernissen willen staan, bij het secretariaat waar deelnemers zich kunnen melden en nog op een aantal andere plekken. Wil jij ons helpen en ervoor zorgen dat dit weer net zo’n leuke editie wordt als vorig jaar? Stuur een mail naar broekstaclerun@gmail.com of neem contact op met Elise (06-53544146). Alle vrijwilligers die vorig jaar geholpen hebben, worden binnenkort persoonlijk benaderd met de vraag of ze weer willen helpen!Terug naar overzicht